Vraag & Antwoord

Lidmaatschap

Aanmelden op socializen.online is eenvoudig. Ga naar socializen.online/register en vul je gegevens in. Klik hierna op 'Ga verder' je krijgt dan een melding dat je succesvol bent geregistreerd. Ga nu naar je inbox en klik op de activatie mail.

Het kan soms gebeuren dat de activatiemail in de map ongewenste/spam berichten komt. Check deze map is de activatiemail hier ook niet check dan of je geen spelfout in je email adres hebt gemaakt. Is dit niet het geval neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Elke activiteit op Socializen wordt beloond met punten. Deze punten zetten zich om in 'waarde', je krijgt dit dus NIET in geld uitgekeerd. Met deze 'waarde' kun jij bepaalde privileges kopen binnen het Socializen-systeem, w.o. bijv. een gratis PRO-account. Met een PRO-account kun je zien wie er op jouw profiel heeft gekeken, kun je gratis berichten promoten (adverteren) en sta je op de HOME-pagina bij de PRO-leden! Je kunt jouw punten ook gebruiken om een ander lid te belonen en deze 'geld' te sturen!

Profiel

Om je profielfoto te wijzigen ga je op je profiel naar Algemene instellingen=>design=>Avatar&Cover. Klik op Avatar en selecteer je profielfoto. Klik op save en je hebt je profielfoto gewijzigd.

Om je omslagfoto te wijzigen ga je op je profiel naar Algemene instellingen=>design=>Avatar&Cover. Klik op Cover en selecteer je omslagfoto die je wilt uploaden. Klik op save en je hebt je omslagfoto gewijzigd.

Om het de leden wat makkelijker te maken hebben we enkele kant-en-klare profiel layouts gemaakt. Deze kun je hier vinden! Kies een layout uit en in het betreffende bericht wordt jou precies uitgelegd hoe je een layout instelt op jouw profielpagina. Alle layouts zijn aan te passen met een achtergrond en pagina-cover van jouw keuze. Zo geef je jouw profielpagina een unieke, eigen sfeer! Kom je er niet uit? Vraag dan om hulp in de groep 'Socializen leden helpen elkaar'

Het is mogelijk om op Socializen een prachtige gepimpte profielpagina te maken. Dit gebeurt door middel van CSS Hoe dit precies werkt lees je in dit artikel!

Kom je er zelf niet uit met het pimpen van jouw profiel? Dan kunnen wij het voor jou doen. Je kunt iemand van ons inhuren om een professioneel gestylede profiel pagina te maken. Wij kunnen jouw profiel pimpen in de stijl van jouw website, merk, organisatie of bedrijf. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier! Tevens kunnen wij een layout van jouw keuze voor jou installeren. Hiervoor is het wel nodig om een PRO-account te nemen.

Pagina

Je kunt een pagina maken door naar socializen.online/create-page te gaan en daar de benodigde gegevens in te vullen. Heb je dit gedaan en de juiste categorie voor je pagina geselecteerd klik dan op 'Creëren'. Je hebt nu een pagina gemaakt.

Ja je kunt de instellingen van je pagina wijzigen. Ga naar je pagina en klik op bewerk. Je ziet dan alle opties om je pagina te wijzigen.

Groepen

Een groep maken doe je door naar socializen.online/create-group te gaan en daar de benodigde gegevens in te vullen. Heb je dit gedaan en de juiste categorie voor je groep geselecteerd klik dan op 'Creëren'. Je groep is gemaakt.

Je kunt de instellingen van je groep wijzigen door naar je groep te gaan en op 'bewerk' te klikken. Je ziet dan alle opties om je groep te wijzigen.

Op de Socializen groepen startpagina vindt je een overzicht van de leukste groepjes op Socializen. Om meer leden en bezoekers op jouw groep te krijgen kun je jouw groep hier linken. Ga naar de 'Groepen startpagina'

Met een beetje geluk wordt jouw groep ontdekt als leden klikken op het 'onderzoeken' gedeelte van Socializen of d.m.v. een zoekopdracht in de zoekbalk. Je moet echter wel geluk hebben wil je dat jouw groep spontaan ontdekt wordt. Het is dus zaak om jouw groep actief te promoten, op jouw tijdlijn of door leden toe te voegen vanaf jouw groep. Echter, veel mensen willen niet spontaan toegevoegd worden aan groepen, het is dus beter om leden die je wilt uitnodigen te 'taggen' in een bericht in je groep of door de link naar jouw groep te delen op jouw persoonlijke tijdlijn, je groep te linken op de 'Groepen startpagina' of door je groep te delen op jouw andere social media kanalen!

Affilliate programma van Socializen

Je kunt geld verdienen door Socializen te helpen met de ledenwerving. Hoe ons Affiliate-programma werkt lees je hier!

Het is nu heel handig om reclame te maken voor Socializen. Je kunt hiervoor een unieke QR-code aanmaken en deze verwerken in jouw bedrijfsfolders of om hem gewoonweg op jouw website te plaatsen of te delen op jouw Social Media kanalen. Hoe dit werkt lees je hier.

Om rechtsreeks jouw verdiensten te zien, ga je naar DEZE PAGINA.  Je kunt ook gaan naar 'Algemene instellingen / verdiensten / Mijn affiliates'. Je kunt deze pagina alléén zien als je lid bent op Socializen.  Je kunt op deze pagina ook meteen zien wie er via jouw affiliate-link lid is geworden van Socializen!